Després d’un any de producció i 215 millons d’euros gastats en classes d’interpretació per a la Lourdes i la Carme, al final hem aconseguit estrenar als millors cines aquests magnífica pel·lícula.

Feta amb els millors efectes especials, i els millors tècnics (nosaltres), esperem que tingui un gran èxit.

Argument:

Lourdes, una vagabunda dels carrers de Londres, té la esperança de trobar una feina com a professora il·legal a Estats Units, i així poder ensenyar la seva gran passió per als cors de vaca. Mentre observava el ventricle esquerre a la sala de disseccions del Carmentanic, va veure la Carme, una adinerada espanyola que tenia dificultats en la parla.                                                                          Després de discutir sobre com es pronunciaba “vegetables” i “nervious”, es van fer grans amigues, sobretot perquè la Carme no entenia els tacos que deia la Lourdes, i la Loures no sentia la Carme parlar, així que es van fer grans amigues mitjançant la mímica i els dibuixets de la Carme.

Però quan estaven al mig de l’òcea, es van encastar contra una illa creada per la Hortènsia per fer els seus maquiavèlics experiments, i el Carmentanic es va enfonsar. La Lourdes es va salvar gràcies a un bot fet amb els cors que havia portat, i també va poder salvar la Carme. Actualment es troben les dos sanes i salves en algun punt del món preparades per a fer una nova pel·lícula…

Pel·lícula basada en fets  reals…… o no.

Anuncis